AEG
€ 159,00 Incl. btw

AEG ASPC7110 stofzuiger

   Installatie mogelijk

   Gratis thuisbezorgd

   Voor 15:00 uur besteld, na 2-5 werkdagen in huis

Op voorraad
Neem direct contact met ons op: 0525 63 1796

Krachtige en stille zakloze stofzuiger geschikt voor alle vloeren dankzij Silence Pro system™. Voor uitzonderlijke reinigingsresultaten in alle stilte.

Silence Pro System™ voor een rustigere schoonmaakbeurt

Schoonmaken zonder lawaai. De SilentPerformer™ Cyclonic is met stilte in het achterhoofd ontworpen. De motor met geoptimaliseerde lawaaidemping zorgt samen met de constructie van de houder en het nieuwe DustPro™ stille mondstuk voor een rustigere schoonmaakbeurt – zonder in te boeten aan prestaties.

Kierenzuigmond

Kierenzuigmond Mondstuk voor smalle en moeilijk bereikbare plekken.

Mondstuk voor smalle en moeilijk bereikbare plekken.

Vermogensregelaar

Vermogensregelaar Dankzij de regeling van het vermogen kan u gebruik maken van de kracht die je nodig hebt. U kunt stofzuigen met een minimale verstoring en energie.

Dankzij de regeling van het vermogen kan u gebruik maken van de kracht die je nodig hebt. U kunt stofzuigen met een minimale verstoring en energie.

AEG Telescopische buis

AEG Telescopische buis Telescopische verstelling van de lengte van de buis voor ergonomisch gebruik en een uitgebreid reinigingsbereik wanneer dat nodig is.

Telescopische verstelling van de lengte van de buis voor ergonomisch gebruik en een uitgebreid reinigingsbereik wanneer dat nodig is.

Clean Air Filtration™ voor allergievriendelijkheid

Met het hygiëne- of allergie plus-filter, is de SilentPerformer™ Cyclonic perfect uitgerust om allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht aan te kunnen. U kunt u dus absoluut thuisvoelen, ook al bent u meer gevoelig aan invloeden uit uw omgeving.

Easy Empty™-systeem om uw huis volledig stofvrij te houden

Houd het stof voorgoed buiten uw huis. Dankzij het Easy Empty™-systeem kan al het stof dat u hebt opgenomen tijdens de verzorging van uw huis gemakkelijk worden verwijderd, zodat u uw woning volledig stofvrij kunt houden. Neem het compartiment gewoon eruit, en maak buiten het leeg in een vuilnisbak.

Zonder zak

Zonder zak Je hoeft niet bij te houden welke stofzak je moet kopen. Het stofreservoir en de filters zijn eenvoudig te hanteren.

Je hoeft niet bij te houden welke stofzak je moet kopen. Het stofreservoir en de filters zijn eenvoudig te hanteren.

Geïntegreerde parkeerfunctie

Geïntegreerde parkeerfunctie Horizontale en verticale parkeerfunctie

Horizontale en verticale parkeerfunctie

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x