Blog

Nu ook bij ons verkrijgbaar: studioLine van Siemens

Met studioLine benadruk je het buitengewone van het alledaagse.

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. De apparatenrange is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. StudioLine helpt je uitdrukking te geven aan die ambitie.

StudioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van je kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.


Een nieuwe definitie van schoonheid.

Van het studioLine design vallen vooral de strakke lijnen en de moderne materialen op. De ovens zijn afgewerkt met zwartglazen deuren en handgrepen van blackSteel. De bediening met verzonken tiptoetsen en opvallende draaiknop draagt bij aan de stroomlijn van de ovens.

Een blikvanger vanuit iedere hoek: het nieuwe design van de studioLine ovens.

We hebben de ovens helemaal opnieuw ontworpen en voorzien van een display dat de temperatuur en functies helder weergeeft, en dat daarnaast soepel is te bedienen met de opvallende draaiknop.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x