Blog


ATAG: Gratis vaatwasser


Afbeeldingsresultaat voor atag vaatwasser gratis
Een vaatwasser cadeau bij 4 apparaten en 8 jaar garantie

Gratis vaatwasser

Bij aanschaf van 4 apparaten tussen 7 juni 2016 en 31 december 2017 krijgt u van ATAG een vaatwasser als vijfde apparaat cadeau! En u krijgt bij registratie ook nog eens 8 jaar garantie. Bekijk hieronder de voorwaarden en deelnemende apparaten.

Voorwaarden

  • De gratis vaatwasser VA61211KT ontvangt u bij aanschaf van minimaal 4 apparaten uit 4 verschillende productgroepen in één koop;
  • Deze gratis vaatwasser is niet inwisselbaar voor geld;
  • Deze actie is alleen van toepassing bij aankoop van 4 apparaten die hieronder staan vermeld;
  • Per aankoop van 4 apparaten is er recht op slechts 1 gratis vaatwasser;
  • Apparaten moeten tussen 7 juni 2016 en 31 december 2017 zijn besteld;
  • Levering dient voor 31 maart 2018 plaats te vinden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Studioline
Nu ook bij ons verkrijgbaar: studioLine van Siemens.


Met studioLine benadruk je het buitengewone van het alledaagse.

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. De apparatenrange is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. StudioLine helpt je uitdrukking te geven aan die ambitie.

StudioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van je kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.

Een nieuwe definitie van schoonheid.

Van het studioLine design vallen vooral de strakke lijnen en de moderne materialen op. De ovens zijn afgewerkt met zwartglazen deuren en handgrepen van blackSteel. De bediening met verzonken tiptoetsen en opvallende draaiknop draagt bij aan de stroomlijn van de ovens.

Een blikvanger vanuit iedere hoek: het nieuwe design van de studioLine ovens.

We hebben de ovens helemaal opnieuw ontworpen en voorzien van een display dat de temperatuur en functies helder weergeeft, en dat daarnaast soepel is te bedienen met de opvallende draaiknop.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x