Betaalmethoden

Met iDEAL betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet veilig en snel via hun eigen online bankomgeving. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

PayPal laat klanten heel eenvoudig met een e-mailadres en een wachtwoord afrekenen. De betalingen worden door PayPal ontvangen en direct uitbetaald op uw eigen PayPal-rekening. Deze betaalmethode is beschikbaar in maar liefst 203 landen.

VISA en MasterCard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online betalen in een webshop. 

U kunt uw aankopen eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat u uw bestelling bevestigd kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving (Bank Transfer).Per email ontvangt u alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat u het unieke betalingskenmerk juist overneemt! Aan betalen met Bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden. Let op: Indien u kiest voor betaling middels overboeking is de levertijd langer dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling.

eMaestro en V PAY zijn de snelst groeiende debet-kaartdiensten in Europa. eMaestro is eigendom van MasterCard en V PAY van VISA. Met name in Groot-Brittannië, Spanje, Oostenrijk en België worden deze kaarten veel gebruikt. Betalingen zijn 100% gegarandeerd.

Mistercash is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Om te kunnen betalen met Mistercash bij een casino Mister Cash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk via onze smartphone app ook betalen met Mistercash.

AfterPay voert voor www.veldkampwitgoed.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.veldkampwitgoed.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
A Dell UltraSharp monitor