Smeg Dolce stil novo

Smeg Dolce Stil Novo inbouw apparatuur

 
Op de EuroCucina beurs in Milaan heeft Smeg een aantal nieuwe producten gelanceerd. Eén van de meest spraakmakende daarbij was de introductie van de nieuwe Dolce Stil Novo collectie. Een elegante en technisch geavanceerde collectie van inbouw apparaten. Uitgevoerd met touch screen bediening en voorzien van een minimalistisch design. De lijn is ontworpen in samenwerking met de bekroonde architect Guido Canali. 

Ontdek de nieuwe lijn Smeg inbouw apparatuur uit de Dolce Stil Novo collectieOntdek de nieuwe lijn Smeg inbouw apparatuur uit de Dolce Stil Novo collectie


Breed assortiment

Het assortiment bestaat uit zeer gedetailleerde inbouw ovens, afzuigkappen, wijn koelkasten, koffie machines en lades. Het design van deze apparaten is tot in de details op elkaar afgestemd en kan zodoende perfect met elkaar in één keuken gecombineerd worden. 

De nieuwe Smeg Dolce Stil Novo kookplaat en ladeDe nieuwe Smeg Dolce Stil Novo kookplaat en lade


Kookplaten

Een aantal van de vernieuwingen kunt u terugvinden in de kookplaten Het design is geïnspireerd op de natuur welke in vier van de kookplaten terug komt. De pandragers zijn uitgevoerd in delicate vormen van bladeren, vlinders, fruit en vogels, die allemaal in een ode aan Smeg CEO Vittorio Bertazzoni werden gekozen om zijn liefde voor de natuur. 

Uniek is het design van de pandragers van de kookplaten welke geïnspireerd zijn door vormen uit de natuurUniek is het design van de pandragers van de kookplaten welke geïnspireerd zijn door vormen uit de natuur


Introductie

Naar verwachting zal de nieuwe Smeg Dolce Stil Novo lijn in september 2016 geïntroduceerd worden in Europa. Of Nederland direct ook bij de eerste introductie zit, is nog even afwachten. 

Bron: Smeg Internationaal
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
A Dell UltraSharp monitor